Kamëz, vijon rindërtimi i shkollave, kopshteve e çerdheve të reja

Më shumë

Rindërtohet edhe kopshti Perlat në Durrës

Më shumë

Manzë, programi i Rindërtimit, standarde europiane për lagjet e reja

Më shumë

Rikrijimi i Shijakut, brenda fundit të vitit banorët në lagjen Lugina do të kenë hyrë në shtëpitë e reja falas

Më shumë

Drejt përfundimit edhe Lagjia e re në Fushë Krujë. 244 familje do të hyjnë në shtëpitë e reja falas, brenda fundit të vitit

Më shumë

Përfundon edhe shkolla e kopshti “Ramazan Jangozi” në Thumanë

Më shumë

Rikrijimi i Thumanës, në fund të vitit gati qyteza e re me 278 apartamente dhe 155 banesa indviduale

Më shumë

Durrës, rindërtohen nga themelet edhe shkolla Qemal Mici e kopshti Met Hasa

Më shumë

Durrës, vijon puna për riforcimin e pallateve me dëme të rënda DS4

Më shumë

Ecuria e Rindërtimit, Ministrat Ahmetaj e Kurum takohen në Ankara

Më shumë
Kryesore

Rindertojme bashke – Informim i Ministrit Ahmetaj per ecurine e procesit te Rindertimit

Përshëndetje! Duke menduar që edhe në kuadër të ligjit për rindërtimin, duke iu referuar detyrimit për të bërë transparencë por dhe për të informuar qytetarët për ecurinë e procesit, mendova të ndaj me mediat të gjithë procesin e rindërtimit deri …

Më shumë
Kryesore

Shkollat “Hasan Vogli” dhe “Qazim Turdiu” në Tiranë, gati për të rihapur dyert në shtator

“Hasan Vogli” dhe “Qazim Turdiu” janë dy nga objektet arsimore të kryeqytetit që po ringrihen pas goditjes që morën nga tërmeti i 26 nëntorit, jo vetëm më të mëdha e të forta, por edhe si qendra komunitare. Të dyja këto …

Aplikime për rindërtim

70357

Aplikime

Zonat e reja për zhvillim

33

Zona

Eu4schoolsportal.al

EU4Schools (eu4schoolsportal.al)

(English) All

Manëz, Durrës – Aty ku po rikrijohet lagjja e re, me 9 pallate për 224 familje, me shkollën, kopshtin, dhe një qendër sociale

Pasi ka përfunduar e gjithë infrastruktura dhe janë gati 193 parkime nëntokësore kjo qendër e re banimi do të jetë gati këtë fundvit

Më shumë video