Tirana 24 orë ujë, nënshkruhet marrëveshja mes qeverisë dhe BEI. Ahmetaj: “Pjesë e reformës dhe ambicies sonë për rritjen e cilësisë së jetës së qytetarëve”

Më shumë

Në 2-vjetorin e një agimi te trishtë

Më shumë

Rindërtohet qendra sociale në Kombinat, shprehja e vëmendjes dhe kujdesit të një mazhorance që ka vendosur në themel qytetarin e zakonshëm dhe ata më në nevojë.

Më shumë

Buxheti 2022, kryefjalë shërbimet, dixhitalizimi dhe infrastruktura kritike. Financojmë paketa të reja sociale.

Më shumë

Drejt një modeli energjetik më të qëndrueshëm, firmoset me AFD marrëveshja e financimit për reformën në sektorin energjetik

Më shumë

Vendimet e qeverisë,27 tetor

Më shumë

Nënshkruhet Programi i Bashkëpunimit për Zhvillim të Qëndrueshëm 2022-2026 mes qeverisë shqiptare dhe OKB

Më shumë

Bubq, plot 2 vjet pas tërmetit tragjik, 200 familje do të kthehen në shtëpitë e reja

Më shumë

Ahmetaj në Kuvend. Çmimi i energjisë për familjarët dhe biznesin e vogël nuk do të rritet, FMN konfirmoi ringritjen ekonomike.

Më shumë

Vendimet e qeverisë, “Short për shpërndarjen e apartamenteve të rindërtuara për familjet përfituese”

Më shumë
Kryesore

Rindertojme bashke – Informim i Ministrit Ahmetaj per ecurine e procesit te Rindertimit

Përshëndetje! Duke menduar që edhe në kuadër të ligjit për rindërtimin, duke iu referuar detyrimit për të bërë transparencë por dhe për të informuar qytetarët për ecurinë e procesit, mendova të ndaj me mediat të gjithë procesin e rindërtimit deri …

Më shumë
Kryesore

Në 2-vjetorin e një agimi te trishtë

Në 2-vjetorin e një agimi te trishtë që tronditi vendin në themele, mori jetë dhe la gjurmë të thella në mendjet, zemrat dhe kujtesën e të gjithëve ne, mendimi i parë shkon për ata që fatkeqësisht nuk janë më Një …

Aplikime për rindërtim

70357

Aplikime

Zonat e reja për zhvillim

33

Zona

Eu4schoolsportal.al

EU4Schools (eu4schoolsportal.al)

(English) All

Lezhë, gati apartamentet e reja për 96 familje.

Më shumë video